Stage Autocue (Teleprompter) Produkties voor evenementen

/ / Geen onderdeel van een categorie

Onze Stage Autocue systemen zijn de ideale oplossing voor het muziekpodium. Deze Autocue- teleprompt systemen zijn uitermate geschikt voor allerlei soorten concerten, shows, evenementen of speciale situaties. De Stage Autocue – Teleprompter displays worden direct op het podium voor de artiesten geplaatst, zodat ze de songtekst gemakkelijk kunnen lezen zonder dat het publiek de autocue opmerkt.
De mogelijkheid van verschillende kleuren van tekstpassages of individuele woorden in onze speciale stage autocue- teleprompter software maakt het voor de artiesten eenvoudiger om hun deel van de tekst of om b.v. toneelaanwijzingen te herkennen. 

StudioXI Autocue Systems Logo

 

Het Stage Autocue (Teleprompter) systeem wordt bediend door een operator die de snelheid van de snelheid van de tekst, nauwkeurig live aanpast. In combinatie met onze speciale stage software is het bijvoorbeeld ook mogelijk om de volgorde (playlist) van nummers aan te passen aan het verloop van de show, naast tekst ook akkoorden en zelfs een automatische timeline in te voeren. De artiesten kunnen zich volledig aan hun optreden wijden, terwijl de autocue monitoren zich op het podium vermommen als floormonitors, verborgen voor het publiek.

Geinteresseerd? Neem nu contact op!